Dopřát si dovolenou s obytným přívěsem na Slovensku v oblasti Vysokých Tater? Proč ne, je to romantické a hlavně tu máte k dispozici vlastní soukromí.

Dovolená s obytným přívěsem

Také už vám lezou na nervy přeplněné hotely, společné snídaně a večeře formou švédských stolů a nedostatek soukromí v hotelových komplexech, kde chcete trávit pohodovou dovolenou? Dovolená by měla být opravdovou „dovolenou“, kdy si „dovolíte“ být konečně v klidu, nikým nerušeni, a kdy si konečně můžete užít volný čas podle svého. Toto je také jeden z důvodů, proč si lidé pořizují obytné přívěsy.

A teď si představte, že máte vůz a vlastní přívěs, a rozhodnete se třeba ze dne na den přerušit vaše podnikání, uzavřít na týden provozovnu nebo ji předat kolegovi a vyrazíte s přívěsem do Vysokých Tater. Ty vám doporučujeme z mnoha důvodů, především je tu velmi čistý, ionizovaný vzduch, příjemné klima, dostatek vhodných terénů pro sport i rekreační turistiku a také překrásný výhled, a to jak z výšky do údolí řeky Váh, tak i od tatranských kempů směrem na horské panorama.

Kempovat pod Tatrami je velmi romantické, protože kempy jsou prostorné, travnaté a obklopené zelení a máte tu dostatečné soukromí i potřebný komfort, který zajistí obytný přívěs s pěti lůžky, plynovým sporákem, ohřevem vody v bojleru a vlastní koupelnou a toaletou. Co chcete víc? Snad jen vyřešit financování obytného přívěsu, pokud jej nechcete nebo nemůžete hradit v hotovosti.

Jestliže máte problém s bankovními společnostmi, které vám nechtějí poskytnout úvěrové produkty, obracejte se na společnosti, co jsou vůči zákazníkům vstřícnější. Velkým problémem k zajištění financování vozidla bankou je záznam v registrech dlužníků, a jestliže jste si jistí, že jste schopni úvěr splácet, máte cestu k vašemu vysněnému vozidlu otevřenou. Poskytování finančních služeb je v současné době více zjednodušeno, a jsou-li klient i jejich poskytovatel dostatečně féroví a ochotní ke spolupráci, pak mají tyto služby svůj platný význam.

Na přehled našich služeb se můžete podívat ZDE