Kdo chce založit vyklízecí firmu, bude potřebovat technické vybavení, například vůz, který nakládá, vykládá a převáží kontejnery s vyklizeným odpadem.

Zakládáme firmu vyklízecích služeb

Rozhodli jste se, že založíte firmu, která se zaměří na vyklízecí služby? Například chcete provádět vyklízení bytů, rodinných domů, garáží, sklepů a dalších bytových i nebytových prostor jako komplet službu, anebo budete případným zájemcům nabízet pronájem nákladního kontejneru, do jehož útrob si každý vynosí, co potřebuje, a vy odpad pouze odvezete na sběrný dvůr či na skládku?

Potřebujeme nosič kontejnerů – vyklízecí služby jsou dnes velmi poptávané, protože lidé se nejen stěhují, ale také prodávají a nakupují nemovitosti v rámci pozůstalostí, kde zůstává někdy i celé vybavení bytu, a to je zapotřebí zlikvidovat a odvézt. Pro tyto účely se výborně hodí speciální vůz – nosič kontejnerů, například Iveco Daily 65C18 N2, který ocelovou nádobu na odpad položí před dům na smluvené místo, a po ukončení akce ji zas naloží a odpad odveze.

S tímto vozem můžete vyklízecí práce provozovat po celé republice a nabízet kontejnery prakticky komukoli a kdykoli.

Jak vozidlo financovat

Víte, že v naší zemi je celá řada podnikavých jedinců, kteří to myslí dobře, chtějí prosperovat, nehodlají podvádět, rádi by nabídli ostatním lidem dobrou službu a jsou ve svých nárocích i skromní, ale nedosáhnou na žádný bankovní úvěr? Banky zajímají především registry dlužníků a předchozí platební morálka a samozřejmě i majetková záruka, a tak tito lidé mohou odejít s prázdnou a svůj podnikatelský záměr zastrčí do šuplíku, a jdou místo toho rozvážet jako řidiči balíky na poštu nebo usedají do fabriky k běžícímu pásu a montují součástky pro osobní auta.

Nežádejte o úvěr v místech, kde jen ztrácíte čas, nebo kde se to hemží lichváři a podvodníky. Zaměřte se na prověřenou a dobře recenzovanou službu, která financuje jak osobní automobily, tak i nákladní vozidla, stavební techniku, stroje a zařízení a jakékoli další výrobní prostředky.

Na přehled našich služeb se můžete podívat ZDE